luni, 21 septembrie 2009

Monday


"Annnnnnnotherr day hasss comeeeeeeee ..."
Imi suna alarma, e ora 8:00 a.m.
Asss mai dormi putin. (adorm...)
"Annnnnnnotherr day has commeeeeeeee..."
Fuck! N-am oprit alarma aia???!
Se pare ca nu. Scot bateria, imi iau o perna in brate si incerc sa-mi reiau "activitatea"... ma fatai prin pat si nu mai reusesc sa-mi recapat dulcele meu somn, imi vine in minte visul ciudat care l-am avut si timp de cateva minute il procesez...fara inteles , in camera e deja o lumina violenta...am uitat sa inchid draperiile si totusi imi ofera o stare minunata.
Imi plac diminetile ,(desi sunt nascuta noaptea) parca renasc cu fiecare rasarit...si ador atat de mult senzatia de nou , de necunoscut...nu stii niciodata ce se va intampla in acea zi si abia seara cand ajungi inapoi in pat reusesti sa deslusesti misterele care s-au petrecut.
Ma ridic din pat , e deja 8:45 , a plecat Mihaela la birou si a lasat tv aprins pe "Realitatea tv" inca un lucru care ma face sa exclam "ce diferita sunt de sor-meaaaa!!!" incep sa rad in timp ce schimb programul pe Mtv ...Micheal Jackson , love him, nu de cand a murit ci din totdeauna , am ascultat MJ in ultima vreme incat m-am intoxicat, opresc tv.
Ajung la baie si ma privesc in oglinda...
-Hmmmmm...e luni!
-Again???
-Something new Miss Cammie?
-Not yet...
-Some plans???
-Mmmmm i've got many, but I won't fuckin tell you !!!
-So what are you doin' today?
-I tell you later...
Ce monolog tampit !!!!! Rad si imi ud tacticos obrajii , fruntea si ochii cu apa rece. Ma spal pe dinti si ma uit fara nicio expresie in oglinda care a pictat-o sor-mea cu fond de ten inainte sa plece, hahahah. Ma hotarasc sa-i stric "capodopera" si in timpul asta ma gandesc amuzata cat de stangace , repezita si neatenta e...imi vin in minte flash-uri de la accident , de ce oare? Ma inspaimanta sa o stiu asa...inca.
Imi pieptan parul negru, lung si ma gandesc cum sa-l prind azi, sa-l las natural ondulat, sa-l indrept, sa-l prind , sa-l tai :D?
Incep sa fredonez fragmente dintr-un mix care l-am ascultat week-endul asta pana la epuizare don'tttt drag me down, just because you're down , jussst because you're blue , don't make me 2.... maaaagic without love..." ,"VA Ministry Of Sound Chillout Session (MixFm) Part I , Sat-07-05-2009"
E 5:30p.m acum... tre sa merg sa ma aranjez pentru iesirea din seara asta. Ha, merg la teatru...
la 7:30 vin fetele si iar n-am sa fiu gata... oare la ce ma voi gandi cand ajung in pat la noapte????????

2 comentarii:

Vladescu Nicolae spunea...

O sa-ti amintesti visul de duminica noapte. :)

Cammie spunea...

Hahahah :))
Nicio sansa