sâmbătă, 11 iunie 2011

INCREDIBLE LIKE !!! HTC INCREDIBLE SÎndrăzneşte să fii altfel


Încă de la prima vedere vei şti că HTC Incredible S e altfel. Designul curbat elegant este excepţional şi iese în evidenţă din orice unghi. Aspectul, sunetul, atingerea… iată un telefon care impresionează simţurile.
O experienţă cinematică remarcabilă

Cu impresionantul ecran Super LCD de 4”, HTC Incredible S aduce totul la viaţă. Astfel, poţi naviga pe web cu stil, îţi poţi admira galeria foto sau te poţi pierde într-o experienţă video. Iar când vei dori să te laşi cu adevărat absorbit de un film, conectează-ţi căştile şi bucură-te de sunetul virtual surround prin SRS WOW Mobile.


Lumini, cameră, acţiune.

Ai în acelaşi timp o cameră foto de 8MP şi o cameră video de înaltă definiţie, care vor captura şi reda cu o claritate perfectă fiecare experienţă de-a ta.
HTC Sense
HTC Sense este o experiență holistică ce se bazează pe așezarea ta în centrul atenției – prin simplul fapt că facem ca lucrurile să meargă așa cum trebuie.

Starea vremii și Ceasul
Starea vremii și ceasul se actualizează automat atunci când călătorești.

Comunicarea gravitează în jurul oamenilor
Toate apelurile tale, mesajele și actualizările sunt organizate în funcție de oameni, nu de aplicații.

Ecran de start personalizabil
Adaugă tot ceea ce este important pentru tine pe ecranul de start.

Citirea și navigarea sunt mai ușoare
Dacă mărești o pagină web, iar dimensiunea textului se schimbă, textul e rearanjat și devine mai simplu de citit.

Hrănește-ți creierul!
Ai avut vreodată curiozități în legătură cu ceva citit? O simplă atingere prelungită îți permite să cauți un cuvânt sau o frază în Wikipedia, Google, YouTube sau în dicționar.

Fără momente ciudate
Te-ai fâstâcit vreodată cu telefonul pentru că în mijlocul unei întâlniri foarte importante soneria s-a pornit la volum maxim? Nu-ți face griji! Acum, imediat după ce ridici telefonul, volumul soneriei scade. Vrei să fie redus complet? Doar întoarce-l.

Hărți pentru care nu mai trebuie să aștepți
Nu există timpi de așteptare pentru parcurgerea și apropierea hărților. Acum când hărțile sunt încărcate direct în telefon, nu mai trebuie să aștepți... și să aștepți... și să aștepți...

Hărțile sunt bune. Hărți plus busolă... și mai bune.
Nu trebuie să te mai întrebi în ce direcție să mergi. Cu Locations, harta este susținută de busolă, astfel încât să-ți indice imediat în ce direcție trebuie să mergi, deci te orientezi instantaneu.

Nu vei mai rata vreo stradă din cauza unui apel
Nu-ți mai face griji despre restul traseului când primești un apel. Harta rămâne pe ecran, iar informațiile despre apel se ridică discret pe ecran.

Vrei să tragi cu ochiul la ce urmează?
Ai oprit la semafor? Acum poți sări într-un elicopter virtual care survolează traseul până se schimba culoarea semaforului.
Web, aşa cum îţi doreştiHTC Incredible S are un procesor extrem de rapid de 1GHz, cu care intri online într-o clipă. Apoi, poţi controla modul în care vizualizezi pagina cu o funcţie isteaţă de zoom in/zoom out care îţi va ajusta chiar şi textul, pentru a se potrivi perfect ecranului tău. Iar dacă ai vreo curiozitate, pur şi simplu selectează textul şi caută repede pe Wikipedia, YouTube sau în dicţionar.Un ecran şi mai mareVei avea cu siguranţă fotografii şi clipuri video pe care să le partajezi cu prietenii, aşa că vor fi impresionaţi când vei reda wireless tot ce ai pe telefonul tău HTC Incredible S direct pe televizor, prin DLNA.
Un telefon pe care nu-l poţi pierde (sau cel puţin nu aşa uşor)Nu-i aşa că nu-ţi plac momentele când îţi laşi telefonul în modul silenţios şi apoi nu mai ştii unde l-ai pus? Acum poţi merge online la HTCSense.com şi îl poţi face să sune de acolo. Da, chiar şi în modul silenţios. Dacă tot nu îl găseşti, îi poţi vizualiza locaţia pe o hartă. Iar dacă ştii că l-ai pierdut de tot, îl poţi bloca şi îţi poţi şterge de pe el toate detaliile pentru ca nimeni altcineva să nu le folosească.Hărţi care nu te lasă niciodată să aştepţiHărţile sunt stocate pe telefonul tău HTC Incredible S ca să ai imediat acces la ele – fără timp de aşteptare şi fără taxe pentru roamingul de date. Roteşte spre stânga, dreapta, în sus sau în jos şi detaliile se vor afişa imediat. Chiar mai mult – hărţile au şi o busolă integrată ca să îţi arate mereu direcţia cea bună.
Biblioteca din buzunarul tăuCu HTC Incredible S e simplu să călătoreşti cu bagaje puţine, pentru că una din funcţiile sale la îndemână este o bibliotecă integrată cu cărţi excelente. Astfel, oriunde ai fi, poţi răsfoi câţiva din clasicii preîncărcaţi, sau poţi descărca şi mai multe cărţi chiar de pe telefonul tău.Toate conturile tale de email într-un singur inboxDacă jonglezi cu mai multe conturi de email, HTC Incredible S le va îmbina pe toate pentru ca tu să nu pierzi niciodată nimic. Acestea sunt codate color ca să le poţi deosebi şi să le poţi clasifica după importanţă, grupuri sau conţinut. Un punct de acces facil pentru toate email-urile tale primite şi trimise.
Design inteligent chiar şi la butoaneCu HTC Incredible S, toate detaliile au fost cizelate şi fin ajustate. În timp ce alte telefoane suportă rotire automată landscape pentru o experienţă de vizualizare pe ecran lat, HTC Incredible S roteşte chiar şi butoanele de pe telefonul tău pentru o navigare mai uşoară.

Niciun comentariu: